De overall die Max Verstappen zondag droeg kan van jou zijn!

Het zweet en de champagne zijn nog maar nauwelijks opgedroogd! Wie biedt?

De Grand Prix van Canada afgelopen weekend was een memorabele race. Voor Red Bull dan, niet zozeer voor de kijkers. Het Oostenrijkse team vierde namelijk haar honderdste overwinning in de koningsklasse van de autosport. Niet slecht voor een energiedrankjesfabrikant.

Daarbij was dit ook nog eens de race waarmee Max het aantal overwinningen van Ayrton Senna (41 stuks) wist te evenaren. Dit maakt de overall die Max Verstappen tijdens deze race droeg natuurlijk een belangrijk historisch artefact. Voor sommigen in ieder geval.

Dit kledingstuk wordt daarom nu geveild via F1 Authentics. De opbrengst van de veiling gaat niet naar Red Bull Racing, maar komt volledig ten goede aan Wings for Life. Dit is een stichting die zich hard maakt voor het genezen van ruggenmergletsel.

Degene die het winnende bod uitbrengt krijgt niet alleen een gesigneerde overall en nog wat opgedroogde resten champagne, er is meer! Een Meet & Greet met Max himself is ook bij de prijs inbegrepen. Daarvoor moet je wel even op eigen kosten naar Milton Keynes reizen, maar dat kan er ook nog wel vanaf.

De veiling staat nog maar sinds vandaag online, maar er wordt al gretig geboden. Het hoogste bod staat op het moment van schrijven al op 25.750 pond (circa 29.940 euro). En de veiling loopt nog twee weken, dus dit is nog maar het begin.

Heb je ook wel interesse in een overall én een Meet & Greet met Max Verstappen? Dan kun je een bod uitbrengen op F1 Authentics.

Dit artikel De overall die Max Verstappen zondag droeg kan van jou zijn! verscheen eerst op Autoblog.nl.