BMW M218 Coupe Autoblog Driving Experience

Jullie vroegen om BMW Driving Experience data in het weekend en hier zijn ze. Zaterdag MIDDAG 10 juni gaan we weer los in de nieuwe BMW 218 Coupés.

Meer leuke dingen doen, dat hoort tot de goede voornemens. En iets leuks, dat is de Autoblog Driving Experience bij BMW Driving Experience in Zandvoort!

Wat ga je doen tijdens een Autoblog Driving Experience 2023?

De Experience is een uitgebreide cursus op het terrein van BMW Driving Experience Slotemakers naast het Circuit Zandvoort waar allerlei aspecten van autorijden aan bod komen.

Het middagprogramma begint rond 13.00 uur en vervolgens ga je een aantal uren lang lekker sturen! Het programma is rond 17.30 uur afgelopen.

Hoe voer je een succesvolle J-Turn uit? Wie weet de slalom competitie te winnen aan boord van een M performance model en gaat met een prijs naar huis? Dit en meer komt aan bod in het programma waar je een aantal uren zoet mee bent. Aan het einde van de Experience krijg je een certificaat mee zodat iedereen weet dat jij een serieus potje kunt sturen.

We maken natuurlijk gebruik van de BMW’s van BMW Driving Experience Slotemakers, dus je eigen auto mag op het parkeerterrein blijven staan!

Hoe kan je boeken?

  • Zaterdag 10 juni 2023 MIDDAG

Dus klik op bovenstaande datum om direct te boeken in de Autoblog Shop.

Dit artikel Zaterdag 10 juni: Autoblog Driving Experience verscheen eerst op Autoblog.nl.