Met gas prijzen zijn wat ze zijn, is het een wonder dat mensen zijn begonnen met het zoeken naar alternatieve brandstof bronnen? Zou u verbaasd zijn om te horen dat de beste alternatieve brandstof bron is waterstof? Dat klopt waterstof brandstof voor auto’s is waarschijnlijk de beste alternatieve brandstof nog niet op de markt van de natie. De waterstof gebruikt in deze auto’s is zeer gemakkelijk te vinden krijg je het uit het water dat komt uit je kraan!

Wat zijn waterstof-aangedreven auto’s?

Een waterstof generator auto is een auto die is veranderd om te draaien op water. De auto heeft een motor die is aangepast om elektrolyse te gebruiken om de waterstof en zuurstof in het water te scheiden. De waterstof en zuurstof worden beide in de motor gestuurd. De twee gassen werken samen om de motor van de auto van stroom te krijgen.

Hoe kan ik mijn auto van stroom voorzien met waterstof?

De beste manier (en momenteel de enige manier) om uw auto met waterstof aan te drijven is een waterstof/zuurstofgenerator in uw auto te installeren zodat het gas in de inzamelingskamer wordt gesluisd waar het brandt en macht voor de auto verstrekt. U vindt alle onderdelen die nodig zijn om de generator te bouwen voor uw waterstof-aangedreven auto’s in een hardware of automotive winkel.

Is waterstof niet gevaarlijk?

De wereld heeft een lange weg afgelegd sinds de Hindenburg ramp. Waterstof brandstof voor auto’s is niet alleen volkomen veilig te gebruiken voor alternatieve brandstof (of om de levensduur van uw gastank te verlengen) het is veel praktischer dan benzine! Waterstof is een schoon brandend gas als het wordt verbrand in de verbrandingskamer, het gewoon verdampt in de lucht samen met de zuurstofmoleculen.