Dat lees je goed. Een nieuwe elektrische Mercedes voor nog geen 1500 euro. Hoe is dat nou mogelijk?

Elektrisch rijden is duur, hoor je iedereen zeggen. Vooral de aanschafsprijs ligt erg hoog, zeggen ze. Maar toch kun je gewoon een gloednieuwe elektrische Mercedes op de kop tikken voor nog geen 1500 euro… En nee, het betreft geen gejatte Mercedes.

Hoe dat kan? Simpel. het is namelijk geen elektrische auto, maar een elektrische fiets. Maar wel van Mercedes. En als je die nu koopt, krijg je lekker veel korting. En zo heb je dus voor nog geen 1500 piek een gloednieuwe elektrische Mercedes in de schuur staan.

Gloednieuwe elektrische Mercedes fietsen

Zoals heel veel andere automerken doet Mercedes dus ook aan stickertjes met hun merknaam op fietsen. Elektrische fietsen in dit geval. De goedkoopste is de Mercedes EQ City Racer eBike voor nog geen 1500 euro. Daarvoor krijg je een blauw met zwarte aluminium fiets met 1 batterij.

Maar je kunt ook iets duurders kopen hoor. Een Mercedes Formule E team eBike bijvoorbeeld. Daarmee kun je 50 kilometer elektrisch fietsen. Kost je wel iets meer, een kleine 2900 euro namelijk.

En zo zijn er nog meer elektrische fietsen van Mercedes, die telkens een tandje (haha, dat deed ik expres, vanwege de tandwielen enzo, je snapt hem wel toch?) duurder worden. Tot aan 4076 euro voor een zilveren eBike met 2 batterijen aan boord. Voor de langeafstandsrijder.

Elektrisch rijden hoeft niet heel duur te zijn

Dus, wil jij wel een elektrische Mercedes, maar heb je geen zin om daar een godsvermogen op stuk te slaan? Dan weet je nu waar je moet zijn. En het is nog eens lekker gezond voor je ook, om je hierop te verplaatsen.

Graag gedaan!

Dit artikel Koop een nieuwe elektrische Mercedes voor nog geen 1500 euro! verscheen eerst op Autoblog.nl.