De rentree van Nyck de Vries viel vrij letterlijk in het water. Het bluswater welteverstaan…

Het zit hem niet mee, die Nyck de Vries. De sympathieke Fries werd er eerst rücksichtlos uitgetieft bij Alpha Tauri nadat hij geen punt wist te halen en moest toen halsoverkop op zoek naar een nieuw stoeltje.

Dat vond hij vrij snel overigens, en wel bij het Formule E-team van Mahindra. En laat die klasse nou vandaag aan een nieuw seizoen zijn begonnen. In Valencia zou er vandaag voor het eerst getest worden.

Zou ja. Want die eerste testdag viel behoorlijk in het water. Het bluswater welteverstaan. Er was namelijk een flinke fik in de paddock…

Rentree Nyck de Vries in Formule E valt in het water

Er was een flinke brand in de box van Williams Advanced Engineering. Zij leveren de batterijen voor de Formule E-wagens. En je weet, als accu’s de hens in gaan, is het verrekte lastig blussen.

Maar volgens de organisatie zorgde ‘adequaat ingrijpen van de aanwezige hulpdiensten’ ervoor dat erger werd voorkomen. Het vuur was relatief snel uit. Toch kon niet worden voorkomen dat 1 persoon naar het ziekenhuis is gebracht. Hoe het met hem/haar/X is, kan nog niet worden gezegd.

En wanneer Nyck de Vries zijn verdere testkilometers gaat maken, is ook nog niet bekend, maar dat zal wel goed komen.

Dit artikel Rentree Nyck de Vries in Formule E valt in het water verscheen eerst op Autoblog.nl.