Ik weet waarom je dit leest. Je bent ziek van het betalen door de neus aan de pomp, en je vraagt je af wat de grote ophef is over waterstof brandstof voor auto’s. Ik ben blij dat je hier bent, want ik ga je rechtzetten waarom je waterstofbrandstof voor auto’s zou moeten overwegen, en je auto van stroom voorzien met dit krachtige gas.

Reden #1: Het is goedkoop!

Feit: Meer dan 75% van onze planeet bestaat uit water. Onnodig te zeggen, er is een beetje meer water in de wereld om rond te gaan dan er benzine is, dat is een fossiele brandstof en is niet van plan om te worden aangevuld op elk moment snel – ik bedoel, je ziet geen dinosaurussen rondlopen deze dagen, of wel?

Reden #2: It’s Easy!

De onderdelen die nodig zijn om een systeem te maken dat waterstofbrandstof kan gebruiken, zijn gemakkelijk te bereiken bij uw lokale bouwmarkt. Dingen zoals een vacuümbuis, een kwart-sized container, en zuiveringszout zijn gemakkelijk te vinden, en alles wat je hoeft te doen is gebruik maken van een aantal elektrische bedrading om uw waterstof generator aan te sluiten op de motor van uw auto. Dit is zo de generator heeft een bron van elektrische energie om de elektrolytische conversie die nodig is om waterstof brandstof te produceren uit te voeren.

Reden #3: Je het zelf doen!

Het is een doe-het-zelf werk! Doe een beroep op je innerlijke klusjesman / vrouw en samen een macht systeem dat u honderden dollars kan besparen op de lange termijn! Zoals u zien uit de vorige sectie, er is niets technisch ingewikkeld over het samenstellen van een systeem dat waterstof brandstof kan gebruiken voor auto’s. Er zijn tal van kits en documenten, zoals degene die je leest die u kan begeleiden naar het bouwen van uw eigen waterstofsysteem.